Om os

Schönemann Automobiler A/S er en familie ejet virksomhed, der har speciale i arbejdet udelukkende med Porsche.

Lars Schönemann startede som selvstændig Porsche mekaniker i Hillerød i juni 1989.

Lars har altid haft stor interesse indenfor motorsport og teknik. Han startede som ung med at køre motorcross og allerede meget tidligt var interessen for teknikken og tuning af motor i højsædet. Senere hen blev det bilerne, der blev fokus på i stede. Han kørte sit første løb på asfaltbane i 1992 og kørte første løb i Porsche i 1993. Sidenhen er det blevet til talrige løb i hele Europa med blandt andet Tysk- og Danskmesterskab i hans Porsche 993 GT2.

Som motorsports team har vi gennem årene hjulpet mange andre Porsche kørere, dette har blandt andet før til intet mindre end 8 danske mesterskaber. Lars’ store arrangement samt deltagelse indenfor motorsport har gjort at firmaet i dag er blandt de førende indenfor tekniske reparationer.

Igennem årene blev det gamle værksted for småt og i 2020 flyttede Schönemann Automobiler A/S ind i det nybyggede værksted på Emblasvang 3, Hillerød.

Vi har nu mulighed for at tilbyde endnu flere den gode og professionelle service, som virksomheden i mange år har stået for.

Høj kvalitet og god service

Schönemann Automobilers medarbejder er alle passioneret for Porsche. Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi lægger vægt på at arbejdet altid er udført fagligt korrekt og ikke bliver afleveret før det er færdigtestet.

Når din bil er på værksted hos os, er du velkommen til at kigge på og få en snak med mekanikeren. Du kan naturligvis også få en kop kaffe eller vand, mens du sidder og venter i vores kunderum, hvor der også er mulighed for at sidde og arbejde.

Vores motto: ”Hvis ikke du har tid til at lave det rigtig første gang, hvornår har du så tid til at lavet det om”

Kontakt os

Kontakt os i dag på telefon (+45) 48 24 02 44 eller mail kontakt@schonemann-automobiler.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.